Syncconsole / Syncbox & Dockingstation

Afdrukken

Podcatchers moeten dagelijks worden opgeladen. Dit gebeurt samen met de installatie van eventuele nieuwe software voor de speler en het ontvangen van nieuwe audiobestanden die zijn gepubliceerd, door ze in een Dockingstation te plaatsen. Het Dockingstation wordt aangesloten op de stroomvoorziening en op een PC met de Podcatcher Sync-software geïnstalleerd. Een computer die op deze manier is geconfigureerd staat bekend als een 'Sync Console' en wordt door ons geleverd. Alle klanten die ons systeem al in gebruik hebben (sinds vóór juni 2020) zullen een Syncconsole op hun locatie hebben. Indien zij Podcathers willen toevoegen aan hun basisinstallatie, of voor een tijdelijke beurs, krijgen zij een Syncconsole.
Neem een kijkje op deze pagina om meer te weten te komen over de Sync Console

Sinds juni 2020 zijn we ook bezig met de implementatie van een nieuw product, genaamd de Syncbox. Deze heeft dezelfde functionaliteit als de Syncconsole, maar is geen Windows gebaseerde PC, maar een compacte computer, ontworpen door Guide ID.
Elke nieuwe klant ontvangt de Syncbox.
Neem een kijkje op deze pagina om meer te weten te komen over de Syncbox

Voor elke locatie waar u uw Podcatchers wilt synchroniseren (zoals een hand-out punt) moet een Syncconsole of Syncbox worden ingesteld om ze te kunnen synchroniseren. Standaard proberen de Syncconsole en Syncbox dagelijks om 19.00 uur lokale tijd bestanden te synchroniseren.

Als u uw eigen PC als extra Syncconsole wilt toevoegen, zie dan deze links; klik hier om meer te weten te komen over de installatie van de benodigde softwareof klik hier om naar de pagina met computerspecificaties te gaan