Snelle installatiegids

Afdrukken

Zodra u uw Tour in de Podcatcher Portal heeft gemaakt kunt u de ontvangen hardware installeren. Heeft u uw tour nog niet gemaakt? Of heeft u instructies nodig? Kijk dan even op deze pagina; Getting Started

Installatie van de hardware

De IDentifiers verbinden

U kunt uw tour afronden door de IDentifiers (triggers) aan de stops in de tour te koppelen. U moet ten minste één IDentifier koppelen aan elke stop in uw tour. Elke IDentifier heeft een uniek nummer dat u op de achterkant van de IDentifier kunt vinden (bijvoorbeeld EF:FF:FF:43).

Er zullen 1 of meer IDentifiers zijn met een taal/land vlag, deze moeten worden gekoppeld als Start IDentifier voor de verschillende talen waarin u de tour aanbied. (Let op; u heeft voor elke taal een andere IDentifier nodig).

Wanneer alle stops in de tour zijn toegevoegd (een IDentifier hebben en een audiobestand bevatten) moet u de nieuwe tour "publiceren". Daarna kunt u de IDentifiers naast de objecten in de tentoonstelling monteren.

De rest van de installatie is zeer eenvoudig;

Aansluiten van de Synbox in de Portal

Eerst moet u de Syncbox verbinden met uw site in de Portal:

• Open de Portal en log in met uw account
  • Selecteer de Sync-module aan de linkerkant
  • Klik op de knop "Add Sync Console"
  • Selecteer Syncbox als apparaattype
  • Vul de gegevens in het dialoogvenster in. Zowel het serienummer als de Link key zijn te vinden op het label op uw Syncbox.
  • Uw Syncbox is nu klaar voor gebruik!

Aansluiten van het Dockingstation en de Syncbox

Nu kunt u het Dockingstation en de Syncbox aansluiten:

• Sluit het Dockingstation aan op de Syncbox in een van de 10 beschikbare USB-poorten aan de voorkant, en sluit deze aan op het stopcontact.
  • Plaats de Podcatchers stevig in het Dockingstation
  • Sluit de Syncbox aan op een bekabelde internetverbinding via de USB-poort aan de achterkant (let op: de hele set-up moet 24/7 verbonden blijven met stroom en internet)
  • Start de Syncbox
    • Zet de Syncbox aan door kort op de 'shutdown' knop te drukken
    • Een pen kan nodig zijn om de knop te bereiken
    • Dit is alleen nodig als de Syncbox eerder is uitgeschakeld met de knop
  • Log in op de Podcatcher Portal, ga naar "sync" en druk op Sync Now.
  • Nu wordt de inhoud gesynchroniseerd naar de Podcatchers, de een na de ander
  • Wanneer een Podcatcher lichtje groen wordt, kunt u hem eruit halen en beginnen met het testen van uw nieuwe tour.

We hebben ook een instructievideo die beschikbaar is.

Elke dag maakt onze server verbinding met de Syncbox, om ervoor te zorgen dat updates naar de Podcatchers worden geschreven, om Podcatchers met een fout te herstellen en om de logs en statistieken van de Podcatchers op te halen om aan de Analytics toe te voegen.

Voel je vrij om contact op te nemen met helpdesk@guideid.com als je vragen hebt.

Veel succes met het testen van je nieuwe tour!