Niet alle Dockingstations zijn zichtbaar in de Portal na synchronisatie, hoe kan dit worden opgelost?

Je bent hier:
Afdrukken

Wanneer een Dockingstation in de Portal grijs is, betekent dit dat het niet gesynchroniseerd is. U kunt vinden welk Dockingstation het is door het serienummer te controleren. Elk Dockingstation heeft zijn eigen unieke serienummer en is te vinden op de bovenkant van het Dockingstation (en op de bodemplaat).

Controleer het volgende:

1. Is (zijn) de USB-kabel(s) en -adapter(s) van het (de) dockingstation(s) aangesloten?
  2. Is (zijn) de USB-hub(s) aangesloten op de Syncconsole en werken alle USB-poorten?

Na deze controles dient u de Syncconsole opnieuw op te starten en de synchronisatie te herstarten.