Mijn Syncconsole wil niet starten, zelfs niet na het herstarten, wat kan ik doen?

Je bent hier:
Afdrukken

Als het herstarten van uw Syncconsole niet werkt en u beschikt over een scherm en toetsenbord die u kunt aansluiten op de PC, controleer dan of het instellingenbestand van de applicatie beschadigd is. Het bestand bevindt zich op de C: station > Programmabestanden > Gids-ID > Podcatchersynchronisatie > Gegevens > Klik met de rechtermuisknop op het instellingenbestand > open het met Kladblok. Als het bestand leeg is, sluit u het bestand opnieuw en vervangt u het door het bestand; https://help.guideid.com/wp-content/uploads/Settings.zip

Start na het vervangen van het bestand de Podcatcher Sync service en/of de PC opnieuw op.