Warning IDentifier handleiding

Afdrukken

Voorkomen dat uw Podcatchers worden vermist...

Introductie

Wanneer een bezoeker een Podcatcher gebruikt, kunt u verwachten dat hij deze na gebruik terugbrengt. Het is echter mogelijk dat sommige bezoekers dit verwaarlozen of gewoon vergeten. Om het aantal Podcatchers dat 'verdwijnt' na verloop van tijd te verminderen, zijn er twee manieren om een waarschuwingssignaal te activeren dat in de Podcatcher is ingebouwd om bezoekers te waarschuwen dat ze het apparaat moeten terugsturen. De eerste is een speciale IDentifier genaamd de Warning IDentifier, de tweede is een Podcatcher instelling namelijk de "idle time Alarm". U kunt beide gebruiken, geen van beide, of beide, afhankelijk van wat u denkt dat geschikt is.

Warning IDentifier

De Podcatcher kan zijn waarschuwingssignaal laten klinken wanneer hij een Waarschuwings-IDentifier-code ontvangt. Dit is een speciale IDentifier die meestal in de buurt van de uitgang van het gebouw wordt geplaatst, zodat bezoekers op het juiste moment moeten worden gewaarschuwd.

De voordelen van deze methode zijn dat Podcatchers na verloop van tijd meer kans hebben om tijdig af gegeven te worden (vooral als je een koord of polsbandje hebt), en dat je personeel weet dat ze specifieke bezoekers moeten vragen om de speler terug te brengen voordat ze het gebouw verlaten. Het nadeel is dat het IR-signaal niet door de stof of het leer heen gaat, wat betekent dat Podcatchers het waarschuwingssignaal niet zullen laten horen als het in een tas of zak is gestopt.

Installatie van de Warning IDentifier

WAARSCHUWING: Kijk niet rechtstreeks in de voorkant van de Waarschuwings-IDentifier van dichtbij! De infrarode LED's in het apparaat zijn onzichtbaar voor het menselijk oog, maar zijn zeer helder, vooral van dichtbij.

Tests:

1. Steek de adapter in een stopcontact en de adapterstekker in de 9V DC-ingang van de Warning IDentifier. Hoewel er ook een RCA-aansluiting op de achterkant zit, hoeft u alleen de 9V DC adapterstekker aan te sluiten en niets anders.
  2. De 2 LED's aan de achterzijde knipperen een paar seconden groen.
  3. Dan zal de Warning IDentifier beginnen met het verzenden van alarmcodes. De bovenste LED moet rood zijn en de onderste LED moet groen knipperen elke keer dat een waarschuwingssignaalcode wordt verzonden (ongeveer 4x per seconde).
  4. Neem een Podcatcher uit het Dockingstation. Het waarschuwingssignaal moet klinken wanneer u zich binnen het bereik van de Warning IDentifier bevindt. Het zal ongeveer 120 seconden klinken. U kunt het geluid van het waarschuwingssignaal stoppen door op een van de knoppen op de Podcatcher te drukken, maar wanneer u zich nog steeds binnen het bereik van de Podcatcher bevindt, zal het opnieuw klinken!

Configuratie:

U kunt het zendvermogen van de Warning IDentifier wijzigen door de rood/witte schakelaars aan de achterkant van het apparaat in te stellen.
De verandering vindt onmiddellijk plaats en elke verhoging voegt ongeveer 2-3 meter bereik toe.

Schakelaar 1 omhoog, alle andere omlaag = 25% intensiteit

Schakelaar 1 en 2 omhoog, alle andere omlaag = 50% intensiteit

Schakelaar 1, 2 en 3 omhoog, alle andere omlaag = 75% intensiteit

Schakelaar 1, 2, 3 en 4 omhoog, alle andere omlaag = 100% intensiteit

Montage:

Podcatchers kunnen alleen op het waarschuwingssignaal reageren als ze zich binnen het zichtbare bereik van de Warning IDentifier bevinden. De Waring IDentifier zendt infrarood signalen uit en infrarood kan niet door objecten heen,
Daarom werkt de Warning IDentifier het beste als de Podcatcher er direct op gericht is. Het is verstandig om de Warning IDentifier zo te plaatsen dat deze het meest waarschijnlijk een Podcatcher 'bereikt'.

Bij het monteren van de Warning IDentifier in de buurt van een uitgang, kunt u deze het beste aan het plafond plaatsen in de richting van de bezoekers in het gebouw, zodat bezoekers die in de richting van de uitgang lopen, het meest waarschijnlijk binnen het bereik van de Warning IDentifier komen. Bij montage in de buurt van een ingang is het het beste om het apparaat in de andere hoek te plaatsen, meer verticaal, want als het naar binnen is gericht, is het zeer waarschijnlijk dat de Warnng IDentifier ook Podcatchers bij de uitdeelbalie zou triggeren.

Experimenteer welke locatie en richting/hoek het beste werkt om de Podcatchers te bereiken, onder dat het interfeert met normale werkzaamheden bij de balie

Waarschuwingssignaal na stilstand

De Podcatcher kan ook een waarschuwingssignaal laten horen als hij in een Tour bezig is, maar al een tijdje geen geluid heeft afgespeeld. Standaard is deze functionaliteit uitgeschakeld, maar u kunt het instellen in de Site Podcatcher instellingenonder "Podcatcher idle time before alarm start".

Het voordeel van deze methode is dat het waarschuwingssignaal altijd na een tijdje klinkt, tenzij het op de juiste manier wordt ingeleverd. De nadelen zijn dat als u het waarschuwingssignaal te snel laat laat klinken, bezoekers zich kunnen ergeren; als u het waarschuwingssignaal te laat laat laat klinken, kan de bezoeker al onderweg naar huis zijn tegen de tijd dat het afgaat. Verder kan het zijn dat als uw site geen Podcatchers in de dockingstations verzamelt nadat bezoekers de tour hebben beëindigd (zoals een drop-off box), ze na verloop van tijd een zeer vervelend koor gaan produceren.

Post-alarm trekker

De Podcatcher kan tevens een audiofragment af spelen, nadat het geluid van het waarschuwingssignaal heeft gespeeld, met behulp van de Post-Alarm trigger in een stop. Dit zorgt ervoor dat de stop het geluid afspeelt nadat het waarschuwingssignaal is gestopt (doordat het geluid gedurende de gehele tijd wordt afgespeeld of doordat er op een knop wordt gedrukt). Dit is - zoals alle inhoud - gelokaliseerd aan de taal van de tour.

Voorkom vermiste Podcatcher

Er zijn een aantal manieren om het risico op verlies van Podcatchers te minimaliseren. Hieronder in de spec-sheet vindt u een aantal tips en best practices.

Voorkom vermiste Podcatcher