De start van een Tour configureren

Introductie

De Podcatcher moet weten welke objecten hij kan verwachten bovenop welke taal hij de audio moet afspelen. We kunnen het laten weten met een van de twee methoden: de meest voorkomende is het gebruik van Start IDentifiers, het alternatief is de Autostart IDentifier.

Audio die aan een Stop wordt toegevoegd met een van beide triggers zal zoals gewoonlijk worden afgespeeld nadat de Podcatcher de trigger heeft ontvangen. We hebben gemerkt dat het gebruikelijk is dat deze Stops audio bevatten zoals "You have chosen English" bij het starten van een Tour in het Engels, "U heeft gekozen voor Nederlands" bij een Tour in het Nederlands, "Sie haben Deutsch gewählt", voor het Duits, enzovoorts. Sommige sites voegen ook een instructie voor bezoekers toe, maar het is aan u om te beslissen wat hier het meest geschikt is.

Start IDentifier

Start IDentifiers, zoals de naam al aangeeft, start een Tour door de Podcatcher op een IDentifier te richten. Het kan elke IDentifier zijn die u heeft, maar meestal zal er een vlag op het etiket staan om onderscheid te maken tussen de talen. Merk op dat een Stop aangeduid als een Start IDentifier Stop meerdere Start IDentifiers kan bevatten - een of meerdere voor elke taal in de Tour. Als de Tour de standaardstops heeft aangemaakt (het selectievakje onderaan het maken van een nieuwe Tour), is de 'Activate Podcatcher' Stop ontworpen om de Start IDentifiers aan te koppelen. De enige beperking bij het toevoegen van Start IDentifiers is dat je deze nergens anders als Object of Start IDentifier kunt hebben, aangezien de Podcatcher niet zou weten wat hij moet doen als hij zowel een nieuwe Tour moet starten als audio moet afspelen voor een Stop in een andere Tour.

Om een Start IDentifier aan een Stop toe te voegen, selecteert u deze in het scherm Triggers voor die Stop.

Autostart IDentifier

De Autostart IDentifier is geen echt apparaat, maar een optie voor de Podcatcher. Het zorgt ervoor dat de Podcatcher start in de Tour waaraan hij is toegewezen, in de taal die u ervoor hebt opgegeven, wanneer hij uit het dockingstation wordt gehaald. Er kan echter maar één Autostart IDentifier worden toegevoegd op een Site, omdat de Podcatcher anders niet zou weten welke Tour of taal hij moet gebruiken. Daarom, als u besluit om het te gebruiken, is het raadzaam om het te gebruiken voor uw meest populaire Tour en taal.

Een op deze manier gestarte Tour kan worden omgeschakeld naar een andere Tour (of taal in dezelfde Tour) door de Podcatcher te wijzen op een Start IDentifier.

Om een Stop een Autostart Stop te maken, selecteert u de Autostart IDentifier in het scherm Triggers voor die Stop. Klik op "toon meer" in de popup om het te onthullen.