Tour - Exporteren van scripts

Afdrukken

Deze pagina dient als hulpmiddel om snel alle scripttekst te exporteren naar een bestand (of af te drukken), voor gebruik door een geluidsopnamestudio.

Selecteer eerst een taal om te exporteren, bepaal dan of u de tekst alleen wilt exporteren voor Clips die nog geen audio hebben geüpload, en klik op [Script exporteren].

Bekijk vervolgens het script dat verschijnt en klik op de [Afdrukken script] knop. Dit opent het dialoogvenster van uw browser voor het afdrukken van documenten.

Om het op te slaan als een PDF-bestand, verandert u de printer ("bestemming" in Google Chrome, "printernaam" in Mozilla Firefox) in "opslaan als PDF" of "Microsoft Print to PDF" - werkt naar keuze. Klik op 'OK' of 'Print' totdat de printer normaal gesproken zijn werk doet en u in plaats daarvan een 'bestand opslaan' dialoogvenster van uw browser ziet. Sla het ergens op waar u het weer kunt vinden en klik op 'Opslaan'. Nu kunt u het eenvoudigweg naar de geluidsopnamestudio mailen; de instructies moeten eenvoudig genoeg zijn om de bestanden in het gewenste formaat aan te leveren.

Zie dit artikel over het importeren van de audiobestanden van de studio in bulk.