Podcatcher

Afdrukken

De Podcatcher is het audioapparaat van Guide ID. Het is ontworpen om eenvoudig te gebruiken en stevig genoeg om een tijdje mee te gaan. Deze pagina is bedoeld om in detail te beschrijven wat het kan doen en hoe de meest voorkomende activiteiten die de Podcatcher kan uitvoeren, werken.

Essentiële kenmerken

IR-ontvanger:
De infraroodontvanger bevindt zich, verborgen, helemaal bovenin het apparaat - als een TV-afstandsbediening.

Luidspreker:
De luidspreker bevindt zich aan de bovenkant van de voorkant van het apparaat - als een telefoon.

Opslag:
De Podcatcher slaat de inhoud, firmware en logbestanden op een SD-kaart in de behuizing op.

Deze drie dingen stellen de Podcatcher in wezen in staat om de audio af te spelen die hij nodig heeft. De printplaat behandelt zaken als het afspelen van MP3's en het vinden van de juiste inhoud om af te spelen.

Knoppen:

De basis Podcatcher heeft drie knoppen:

• De linker knop werkt zowel als een 'volume omlaag'-knop bij het afspelen van gewone audioclips, en als 'optie A' bij een Clip met A/B/C-opties.
  • De middelste knop werkt zowel als een 'pauze/spel'-knop als als een 'optie B'.
  • De rechterknop werkt zowel als 'volume omhoog' als als als 'optie C'.

Met alleen deze knoppen kunt u niet alleen informatieve ervaringen creëren, maar ook quizzen, enquêtes en meer.

Bezoekersgebruik

Op het meest basale niveau hoeft een bezoeker alleen maar de Podcatcher te gebruiken als een hybride tussen een TV-afstandsbediening (die naar IDentifiers wijst) en een telefoon (die naar de telefoon luistert). De typische bezoekerservaring ziet er zoiets als dit uit:

1. Ontvang een Podcatcher, hetzij van een uitgiftepunt of via zelfbediening.
  2. Richt de Podcatcher op een Start IDentifier met de gewenste taal (lees meer hier).
  3. Beleef het museum met als bijkomend voordeel een geestverruimende audiotour.
  4. (facultatief) Registreer de Podcatcher bij MapMyVisit zodat de bezoeker de rondleiding thuis opnieuw kan bekijken.
  5. Breng de Podcatcher terug naar het museum.

Zoals je kunt zien, super eenvoudig spul.

Syncen (opladen van de batterij & bijwerken van de inhoud)

Podcatchers moeten dagelijks worden opgeladen. Dit gebeurt, samen met het installeren van nieuwe software voor de speler en het ontvangen van nieuwe audiobestanden die zijn gepubliceerd, door ze in een dockingstation te plaatsen dat is aangesloten op een computer met de Podcatcher Sync-software. een Sync Console. Standaard zal de Sync Console proberen de bestanden dagelijks om 19.00 uur lokale tijd te synchroniseren.

Om een Podcatcher te synchroniseren, moet deze eerst in een Dockingstation worden geplaatst dat is aangesloten op een werkende Sync Console. Vervolgens kun je kiezen uit;

Podcatcher-instellingen

De Podcatcher heeft een handvol instellingen die u kunt aanpassen aan uw behoeften, met name de instellingen met betrekking tot het luidsprekervolume. Zie dit artikel voor informatie.

Specificatieblad

Voor een overzicht van de kenmerken en afmetingen van de Podcatcher kunt u een kijkje nemen bij de Specificatieblad van de Podcatcher.