Sync Console installatie problemen oplossen

Afdrukken

De installatie voor sync-consoles verloopt meestal zonder problemen, maar af en toe kun je tegen problemen aanlopen. Om ze op te lossen, probeer het volgende:

Installeer het Docking Station USB-stuurprogramma

1. Download het programma 'FTDI Drivers Auto Executable CDM v2.12.00 WHQL Certified.exe‘.
  2. Ga naar de locatie op uw computer waar u het programma heeft opgeslagen en klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u zojuist hebt gedownload en kies Voer uit als Beheerder.
  3. Zodra de installatie is voltooid en het venster verdwijnt, moet u de computer opnieuw opstarten.
  4. Plaats de dockingstations in de buurt van de synchronisatiecomputer en sluit de adapter aan op het dockingstation en de stroomvoorziening. Het lampje op het dockingstation knippert een paar keer en wordt dan groen.
  5. Sluit het dockingstation en de Syncconsole aan met de USB-kabel. De computer moet melden dat er nieuwe hardware is gevonden, geïnstalleerd en klaar is voor gebruik.
  6. Probeer de Podcatcher Sync-applicatie opnieuw te installeren.

Installeer het .NET Framework 3.5 runtime

Als u een foutmelding krijgt waardoor het installatieprogramma onmiddellijk wordt afgesloten, heeft uw computer waarschijnlijk niet de .NET framework versie 3.5 SP1 geïnstalleerd.