Podcatcher-testmodus

Introductie

Het is mogelijk om een Podcatcher in 'Test Mode' te zetten zodra het apparaat uit het dockingstation wordt gehaald. In 'Test Mode' kan de functionaliteit van de Podcatcher worden gecontroleerd en kan een IDentifier Code worden gecontroleerd. Dit kan handig zijn als er al een IDentifier is gemonteerd en het onduidelijk is wat de code was.

Het in 'Test Mode' zetten

Een volledig gesynchroniseerde Podcatcher die in een docking station is geplaatst kan in 'Test Mode' worden gezet. De Podcatcher-lampjes moeten gelijktijdig rood en geel branden. Een knipperende Podcatcher kan niet in 'Test Mode' worden gezet.

Neem de volgende stappen:

• Druk tegelijkertijd op de linker en middelste knop van de Podcatcher en houd deze ingedrukt.
  • Neem de Podcather uit het docking station terwijl u op beide knoppen drukt.
  • Alle lichten gaan aan (geel/groen/rood), de Podcatcher staat nu in 'Test Mode'.
  • U kunt nu de knoppen loslaten.

De Podcatcher controleren

Zodra de Podcatcher in 'Test Mode' staat, kunt u het volgende controleren;

• Lichten
  • Geluid
  • Knoppen
  • IDentifier-ontvangst

Om de Podcatcher te testen drukt u op de volgende knoppen: De linker knop komt overeen met een lage toon en het gele licht, de middelste met een middelhoge toon en het groene licht, de rechter met een hoge toon en het rode licht. Als u op de knop drukt, hoort u de toon en ziet u het licht uit- en weer aan gaan. Als alle tonen goed klinken en het licht aan en uit gaat, kunt u ervoor zorgen dat de Podcatcher (en de knoppen) goed werken.

Controle van de IDentifier

Om de ontvangst van de IDentifier te controleren, richt u de Podcatcher (in 'Test Mode') op de IDentifier. Als de code door de Podcather wordt ontvangen zullen alle lampjes een paar keer knipperen. De code is 4 of 8 karakters lang en bestaat uit de cijfers 0 tot en met 9 en de letters A* tot en met F*.

• A = Alfa
  • B = Bravo
  • C = Charlie
  • D = Delta
  • E = Echo
  • F = Foxtrot

De Podcatcher uit de 'Testmodus' verwijderen

Als u de Podcatcher niet meer hoeft te testen, kunt u hem gewoon weer in het dockingstation plaatsen. Vanaf dat moment zal de Podcatcher weer normaal functioneren.