Geavanceerde Syncconsole-opstelling

Introductie

Sommige computers hebben geavanceerde instellingen nodig om het Podcatcher Sync-programma in werking te stellen. In dit artikel vindt u een aantal configuratiemogelijkheden.

Proxyserver

Sommige locaties moeten verbinding maken met het internet via een proxyserver. U kunt deze instelling niet wijzigen in het Podcatcher Sync-programma, maar u kunt het nog steeds wijzigen voor de toepassing. U kunt dit als volgt doen:

• Start het programma Kladblok
  • Klik op Bestand -> Open en navigeer naar de map waar het Podcatcher Sync programma is geïnstalleerd. Standaard is dit C: Programmeer Bestanden Gids ID Sync..
  • Wijzig de bestandstypes in de 'open'-dialoog van tekstbestanden (*.txt)aan Alle bestanden (*.*)
  • Selecteer het bestand Podcatcher Sync Service.exe.configen open het. De extensie .config is misschien niet zichtbaar, als u op de verkeerde extensie klikt, wordt er wat rommelige tekst weergegeven. Mocht dit gebeuren, probeer het dan opnieuw vanaf de eerste stap.
  • Het bestand moet worden geopend met leesbare tekst en beginnen met .
  • De laatste twee regels van het bestand zijn momenteel  en Voeg de volgende informatie toe tussen de laatste regel en de regel voor de laatste regel:

• Vervang '.http://proxy.domain.org:8888/met de URL van uw eigen proxyserver.
  • Bewaar de wijzigingen.
  • Start de computer opnieuw op.