NIEUW! Voeg audio toe aan uw Tours zonder opname!

Afdrukken

Met de functionaliteit Tekst-naar-Spraak kunt u tekst omzetten in een geluidsfragment. Dit kan in meerdere talen. Deze functionaliteit is ingebouwd in het portaal, component TourEditor.

Hoe?

In de Tour opent u de stopplaats door op de titel van de stopplaats te klikken. De clips die bij deze stopplaats horen worden getoond. Elk groen kader is een clip. U opent de clip door dubbel te klikken op het groene frame.

Voor elke taal kunt u een vertaalde tekst invoeren in het veld Script (voor studio/stem). Wilt u een nieuwe taal toevoegen? voeg deze dan eerst toe aan de Tour

Wanneer u de tekst hebt ingevoerd, wordt de Genereer uit script knop licht op

Als u op de knop klikt, verschijnt er een optie. waarin u wordt gevraagd of u een mannen- of vrouwenstem verkiest.

Het duurt een paar seconden, afhankelijk van de lengte van het script, om het geluidsfragment te genereren. Het mp3-bestand verschijnt in de Audio veld.

Om de clip te beluisteren, klikt u op de knop Afspelen. Als u tevreden bent met het resultaat, klikt u op de knop Save knop in de rechterbovenhoek van uw scherm.