Wat moet ik in gedachten houden bij het ontwerpen van de labels?

Je bent hier:
Afdrukken

Waarmee moet rekening worden gehouden bij het ontwerpen van de labels voor de Podcatcher en/of IDentifier?

Het ontwerp van de labels kan worden gemaakt met behulp van templates. In de ontwerpmodule vindt u enkele vergrendelde velden die niet kunnen worden gewijzigd, zoals de A/B/C-knoppen op de Podcatcher en de zwarte 'voettekst' met de Guide ID-tekst op de Podcatcher en IDentifier.

Wat voor soort ontwerp kan ik maken voor mijn IDentifier label?

De meeste van onze klanten gebruiken één van de volgende zaken in het ontwerp van hun IDentifiers;

• Een Wifi icoon
  • Een audio-luidsprekersymbool
  • Een symbool / logo of icoon dat de tentoonstelling aanvult
  • Een ander logo (bijvoorbeeld van het museum)
  • Of gewoon een bepaald type kleur

Het kan alles zijn wat je wilt, het meest ideaal is wanneer het ontwerp een aanvulling is op het Podcatcher design.

Het gebruik van meerdere ontwerpen voor uw IDentifiers (bijvoorbeeld nummers stop 1 - 25 of een reeks van verschillende symbolen) waarvan u slechts 1 of 2 labels wilt bestellen, kan duurder zijn. Neem contact op met onze Customer Support afdeling op helpdesk@guide-id.com voor meer informatie.

Start IDentifier labels

Je kunt een tour in vele talen aanbieden. Om de juiste taal op de Podcatcher te activeren, moet je de Podcatcher op een Start IDentifier richten (dit is een normale IDentifier die als Start IDentifier trigger in de Toureditor is gekoppeld). Om de talen te onderscheiden, gebruiken we labels. Wanneer je als nieuwe klant start, ontvang je een pakket met 10 verschillende Start IDentifier-taallabels; NL/BE/UK/USA/FR/IT/DE/SP/MEX/Kids.

Als je extra taal labels wilt toevoegen, geef dit dan door aan onze Customer Support afdeling via helpdesk@guide-id.com en wij zullen ze aan de zending toevoegen.

Als je eigen ontwerpen voor de Start IDentifiers wilt maken, kun je die ontwerpen en bestellen met onze ontwerpmodule. Maar hou er rekening mee dat het bestellen van 1 of 2 labels van een individueel ontwerp duurder kan zijn.