Rondleidingen - Archief

Introductie

Gearchiveerde tours worden op deze pagina getoond. De inhoud ervan is niet beschikbaar op Podcatchers of op de Podcatcher App, maar afhankelijk van het feit of de optie "Inhoud beschikbaar houden in MapMyVisit" werd gebruikt bij het archiveren van de Tour, kan deze daar nog steeds beschikbaar zijn.

Acties

Herstel: Plaats de geselecteerde Tour(s) terug naar actieve Tours, zodat deze opnieuw gebruikt kan worden.

Permanent verwijderen: Verwijder permanent de geselecteerde Tour(s). Deze kan niet ongedaan worden gemaakt.

Edit tour

Door op een Tour te klikken zoals u normaal gesproken zou doen wanneer u deze wilt bewerken, kunt u de inhoud nog steeds zien en bewerken. Dit kan handig zijn voor het kopiëren van Stops van een gearchiveerde Tour naar een actieve Tour. Er wordt dan een waarschuwing getoond dat u in een gearchiveerde Tour werkt: