Stop - Triggers

Afdrukken

Hier kunt u IDentifiers toevoegen of verwijderen uit de Stop.

Door te klikken op de Toevoegen... knop opent een pop-up waar u kunt aangeven welk type trigger moet worden toegevoegd, evenals een eventuele IDentifier code.

De meest gebruikte triggers worden als eerste getoond. Met "Toon meer..." kunt u meer triggers selecteren voor bijvoorbeeld AV-Sync .

! U ziet alleen de triggertypes die voor uw site zijn ingeschakeld. Als u een triggertype nodig heeft dat niet in de lijst staat, neem dan contact met ons op om het voor u in te schakelen.

Na het klikken op de Volgende... knop kunt u de triggergegevens invoeren:

IDentifier code: Voor de meeste IDentifier-types voert u hier de IDentifier-code in (afgedrukt op de achterkant van de IDentifier).
Taal: Deze triggers zijn van toepassing op Start IDentifiers en Autostart IDentifiers en kunnen een taal selecteren om de Tour in te starten.
Score: De Score prununciation zal de inhoud van deze Stop afspelen als de Podcatcher een Score IDentifier code ontvangt terwijl de huidige Tour het opgegeven aantal Score punten heeft.
Email Console: deze worden automatisch toegevoegd wanneer u gebruik maakt van MapMyVisit via een schermpje. Selecteer welke gebeurtenis van toepassing is op de huidige Stop.
Post-Alarm en Unknown trigger hebben geen opties om in te stellen. Zo kan er maar één van elk in een Tour op een bepaald moment bestaan.

Klik op Finish om de trigger toe te voegen aan de Stop.