Specsheet Interactive IDentifier

Afdrukken

De Interactive IDentifier is een speciale IDentifier die het mogelijk maakt om bezoekersgegevens van de Podcatcher naar een, door een derde partij, ontwikkelde interactieve applicatie te sturen.
De software moet worden geïnstalleerd op een Windows-computer die de applicatie kan gebruiken om te communiceren met een of meer aangesloten Interactive IDentifiers.

Hier vindt u het specificatieblad van de Specsheet IDentifier Interactief

Voor meer informatie over de opzet van de Interactive IDentifier kunt u contact met ons opnemen: helpdesk@guideid.com