Er is iets misgegaan tijdens de synchronisatie, hoe los ik dat op?

Je bent hier:
Afdrukken

Aantal dockingstations mismatch

Het aantal Dockinstations dat tijdens deze synchronisatie wordt gevonden komt niet overeen met het aantal geconfigureerde Dockingstations voor deze Syncconsole.

Uit dit rapport blijkt dat tijdens de laatste synchronisatie het aantal door de computer gevonden dockingstations niet overeenkwam met het aantal dockingstations dat volgens de server aanwezig zou moeten zijn.

Het is mogelijk dat een USB- of voedingskabel niet goed is aangesloten.

• Controleer alle kabels en zie dat ze zijn aangesloten. Het licht op het dockingstation moet groen zijn..
  • Controleer of de USB-hubs nog functioneren. Probeer zo weinig mogelijk USB-hubs te gebruiken en probeer de USB-aansluitingen zo mogelijk rechtstreeks op de computer te gebruiken. Wanneer u USB-hubs gebruikt, zorg er dan voor dat de kabels tussen de computer en de USB-hub zo kort mogelijk zijn. Wij adviseren u niet om de voedingsadapter te gebruiken die soms bij een USB-hubs wordt geleverd.
  • Controleer of het FTDI-bedieningsprogramma installatie is geïnstalleerd.
  • Als de problemen aanhouden, kan het nuttig zijn om een geaard stopcontact te gebruiken (of niet te gebruiken).

Als al het bovenstaande in orde lijkt te zijn, kunt u het volgende proberen:

1. Schakel de Syncconsole uit.
  2. Haal de Podcatchers uit de dockingstations.
  3. Verwijder alle USB-aansluitingen die met de dockingstations of USB-hubs zijn verbonden uit console
  4. Trek de stekkers van de 5V adapters uit het stopcontact.
  5. Het groene licht van het docking station gaat uit, wacht enkele minuten.
  6. Sluit alle kabels weer aan en plaats de Podcatchers terug in de docking stations.

Het kan ook zijn dat het opgegeven aantal dockingstations niet meer overeenkomt met het werkelijke aantal aanwezige dockingstations op uw locatie. Dit kan gebeuren als u bijvoorbeeld meer Podcatchesr heeft besteld voor een tijdelijke Tour. Als dat het geval is, verander dan het aantal Dockingstations dat aangesloten moet worden. in de Portal.

Deze Syncconsole heeft nog nooit een synchronisatie uitgevoerd.

Zoals het bericht impliceert, heeft de Syncconsole nog nooit een synchronisatie uitgevoerd. U kunt een synchronisatie handmatig starten of wachten tot de automatische dagelijkse synchronisatie start.

Synchronisatie van deze Syncconsole vond meer dan x dagen geleden plaats

De laatste synchronisatie was enige tijd geleden. Om de Podcatcher correct te laten werken, is het aan te raden om dagelijks te synchroniseren.

Mogelijke oorzaken:

• De Sync Console is (of was) offline op het moment dat de dagelijkse automatische synchronisatie werd gepland.
  • De internetverbinding werkt (of werkte) niet op het moment dat de dagelijkse automatische synchronisatie werd ingepland.
  • Het Podcatcher Sync programma draait niet op de Syncconsole.

De Syncconsole geeft aan dat hij offline is, ook al is het niet

Als de Syncconsole in de Sync wordt weergegeven als offline, betekent dit dat hij geen verbinding kan maken met onze diensten. Dit kan worden veroorzaakt doordat er zoiets alledaags als een internetkabel wordt aangesloten of doordat uw Site 's nachts de stroom naar de computer afsnijdt, of door iets ingewikkelder.

Om de meest voorkomende oorzaken van syncfouten te voorkomen of te verhelpen, moet u ervoor zorgen:

• Dat de syncconsole aan staat op het moment van synchronisatie;
  • Het is verbonden met het internet (bij voorkeur bekabeld);
  • Het heeft de juiste software geïnstalleerd;
  • De Podcatcher Sync-applicatie draait;
  • De harde schijf niet helemaal vol is;
  • De computer niet vast zit op het inlogscherm van Windows.

Als dat allemaal waar is en het nog steeds niet wil synchroniseren, probeer dan de computer opnieuw op te starten en plan dan handmatig een synchronisatie met de synchronisatietoepassing.

Een ander ding om te proberen is om te controleren of het instellingenbestand van de applicatie is beschadigd. Het bestand bevindt zich meestal op de C: schijf, in Program Files, Guide ID, Podcatcher Sync, Data. Klik met de rechtermuisknop op het instellingenbestand en open het met Kladblok. Als het bestand leeg is, sluit u het opnieuw en vervangt u het door het bestand in dit zip-archief. Start na het vervangen van het bestand de Podcatcher Sync service en/of de computer opnieuw op.

Datum en/of tijd op de computer lijkt onjuist te zijn

De datum en/of tijd op de computer lijkt onjuist te zijn, controleer de datum- en/of tijdinstellingen op de computer en controleer of deze correct zijn. Na het aanpassen van de tijd moet u de computer opnieuw opstarten om de wijzigingen correct toe te passen.

De synchronisatieconsole lijkt online te zijn, maar had kunnen stoppen met reageren...

Er is communicatie tussen de Syncconsole en de server, maar het lijkt erop dat de Syncconsole er te lang over doet om een taak af te maken. Het is mogelijk dat u de computer handmatig moet herstarten als deze bevroren lijkt.