Site - Podcatcher-instellingen

Afdrukken

Op deze pagina kunt u alle instellingen van uw site voor Podcatchers configureren.

Podcatcher Volume

De waarde 0 staat voor het maximale volume, -32 staat voor stilte.

• Minimaal volume: Minimum volume dat door de bezoeker kan worden ingesteld wanneer hij op de volumeknop drukt.
  • Maximaal volume: Maximaal volume dat door de bezoeker kan worden ingesteld.
  • Initieel volume: Het initiële volume van de Podcatcher wanneer deze uit het Dockingstation wordt gehaald.

Alarm (waarschuwingssignaal)

De Podcatcher kan een waarschuwingssignaal geven als hij 'denkt' dat hij uit de Site wordt gehaald. Zie dit artikel voor meer informatie.

Idle: Als dit is ingesteld op iets boven nul, zal de Podcatcher zijn waarschuwingssignaal afspelen na het ingestelde aantal minuten.

Duur: Hoe lang zal het waarschuwingssignaal blijven klinken, in seconden. Het waarschuwingssignaal stopt ook als er op een willekeurige knop wordt gedrukt.

Podcatcher-instellingen

Geluidsfeedback genereren bij het indrukken van een toets: Wanneer dit selectievakje is aangevinkt, maakt de Podcatcher een hoorbaar klikgeluid als er op een knop wordt gedrukt.