Reparaties? Of het terugsturen van de apparatuur?

Afdrukken

Als je defecte Podcatchers hebt die een beetje TLC nodig hebben, kun je ze naar ons opsturen en wij zullen ze gratis vervangen. Zodra we de Podcatchers hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat we binnen 5 werkdagen nieuwe spelers terugsturen. Als je de spelers echt zo snel mogelijk ter plaatse nodig hebt voor bezoekers, kunnen we de teruggestuurde spelers vooruitsturen zodra je ons een verzendingsbewijs kunt bezorgen.

Hoe?

Bij verzending van hardware uit het buitenland dien je bij de douane aan te geven dat je zending "garantiegoederen voor reparatie" of "retourzending van huurapparatuur" bevat.

Alle hardware kan worden verpakt in een doos (of meer dozen in het geval van grote hoeveelheden). Wikkel de hardware zorgvuldig en maak gebruik van opvulmateriaal om beschadigingen te voorkomen. Zorg ervoor dat de Podcatchers en IDentifiers van elkaar gescheiden worden in een doos.

De hardware kan verzonden worden naar:

Guide ID
T.a.v. afdeling retouren
Leeuwenbrug 117
7411 TH Deventer
Nederland

Bij het terugsturen van (defecte) hardware kun je het beste een koerier gebruiken voor de retourzending (ex. UPS / FEDEX etc.). Via de lokale post kan het lang duren voordat wij de hardware ontvangen. Laat ons weten dat de zending onderweg is (bij voorkeur met track&trace) en zorg er altijd voor dat je de gegevens van de afzender toevoegt (van wie is het pakket afkomstig) en de waarde toevoegt van het pakket. Voor Podcatchers is deze waarde 15 euro per stuk, IDentifiers 5 euro per stuk, Dockingstations 18 euro per stuk en de Syncbox 110 euro per stuk.

Zendingen met PostNL

Let op: sinds 1 juli heeft PostNL wijzigingen aangebracht in hun kennisgevingsproces. Dit betekent dat zij geen papieren briefje meer achterlaten als zij buiten kantoor uren een pakket bij ons afleveren. Zij sturen alleen nog een digitale notificatie.
Zorg er dus voor dat je ons email adres opgeeft; helpdesk@guide-id.com wanneer u een pakket met PostNL verstuurt, om te voorkomen dat het pakket naar u wordt teruggestuurd en uw verzendkosten verdubbelen.