Hoe maak ik een automatische start voor een taal?

Afdrukken

Met de automatische start kunt u één specifieke taal voor alle Podcatchers activeren wanneer deze uit een dockingstation worden gehaald. Ga naar uw "activeer Podcatcher"-stop of de stop die u wilt gebruiken als startpunt van uw tour in uw lijst > klik op de bewerkingsknop > voeg toe > toon meer > kies automatische start en selecteer de taal (u hoeft geen identificatienummer in te vullen omdat dit een automatische start is)

Let op; u kunt slechts één automatische start IDentifier toewijzen aan één Tour.