Hoe upload ik audiobestanden in mijn Tour?

Afdrukken

Wil je audio uploaden naar je nieuwe Tour? Een audiobestand in een Stop vervangen? Of nieuwe audiobestanden in een nieuwe taal toevoegen? Geen probleem, in de Toureditor kan dat. Het toevoegen van audio kan op 2 manieren; Upload audiobestanden vanuit je eigen bestanden of gebruik onze Text-to-Speech optie. Heb je nog geen tour gemaakt? klik dan hier.

Hoe?

1. Log in op je account en open de Toureditor
  2. Open de Tour
  3. Klik op de Stop die je wilt bewerken
  4. Open de Clipeditor

5. Selecteer de juiste taal bovenin en kies "Upload audio" of voer de tekst in het veld Script in en druk op "Generate from script"

Noot; Als de taal niet kan worden gekozen, voeg deze dan eerst toe aan uw Tour

6. Wanneer het audiobestand klaar is met uploaden, ga je naar de volgende Stop in de lijst, enzovoort.
  7. Wanneer je klaar bent met het uploaden van alle nieuwe bestanden, gaat je terug naar de Tour en klikt je op Publish (of) Unpublished changes aan de rechterkant van het scherm
  8. Kies Publish Tour

Als je klaar bent met publiceren, zijn de nieuwe bestanden klaar om te worden overgeschreven op de Podcatchers! Je kunt de synchronisatie direct starten als je naar Sync gaat en op "Sync Now" klikt (zorg ervoor dat de Podcatchers op dat moment niet beschikbaar zijn voor bezoekers). Of je kunt wachten tot de automatische synchronisatie na openingstijd start