Ik heb de hardware ontvangen, wat nu?

Afdrukken

Let op; U kunt uw nieuwe tour beginnen in de Toureditor zonder dat de hardware aanwezig is.

Zodra u de hardware van ons ontvangt, kunt u de tour afronden door de IDentifiers (triggers) te koppelen aan de stops in uw tour. U dient minimaal één IDentifier te koppelen aan elke stop in uw tour. Elke IDentifier heeft een uniek nummer dat u kunt vinden op de achterkant van de IDentifier (bijvoorbeeld EF:FF:FF:43).

Er zullen 1 of meer IDentifiers zijn met een taal/land vlag, deze moeten worden gekoppeld als Start IDentifier voor de verschillende talen waarin u de tour aanbied. (Let op; u heeft voor elke taal een andere IDentifier nodig).

Wanneer alle stops in de tour zijn toegevoegd (een IDentifier hebben en een audiobestand bevatten) moet u de nieuwe tour "publiceren". Daarna kunt u de IDentifiers naast de objecten in de tentoonstelling monteren.

De rest van de installatie is zeer eenvoudig;

• Sluit de Dockingstations aan op de door ons geleverde Syncconsole of Syncbox en sluit vervolgens alles aan op de stroom.
    Let op; een Syncconsole wordt al geïnstalleerd en gekoppeld aan uw site. Een Syncbox moet door de klant worden aangesloten (zie instructies)
  • Plaats de Podcatchers stevig
  • Sluit de Syncconsole of Syncbox aan op een bekabelde internetverbinding (let op: de hele set moet 24 uur per dag, 7 dagen per week met de stroom en het internet verbonden blijven)
  • Start de Syncconsole of Syncbox
  • Log in op de Podcatcher Portal, ga naar "sync" en druk op Sync Now.
  • Nu wordt de inhoud gesynchroniseerd met de Podcatchers.

We hebben ook een instructievideobeschikbaar. In deze video laten we zien hoe u de installatie kunt installeren met losse, nieuwe Dockingstations en een Syncbox.

De 10 Podcatchers in een Dockingstation worden na elkaar gesynchroniseerd, maar alle aangesloten Dockingstations starten en synchroniseren tegelijkertijd.

Wanneer een Podcatcher lichtje groen wordt, kunt u hem eruit halen en beginnen met het testen van uw nieuwe tour.

Elke dag maakt onze server automatisch verbinding met de meegeleverde PC en controleert de Podcatchers om er zeker van te zijn dat er updates op de Podcatcher worden geschreven, om Podcatchers, die een fout hebben, te herstellen en om de logs en statistieken van de Podcatchers op te halen om ze toe te voegen aan de Analytics.

Voel je vrij om contact op te nemen met helpdesk@guideid.com als je vragen hebt.