Hoe kan ik de IDentfiercode controleren als ik de achterkant niet kan zien?

Je bent hier:
Afdrukken

Als het niet mogelijk is de IDentifier-code af te lezen van de sticker op de achterkant (bijvoorbeeld omdat hij aan de muur is bevestigd), kunt u de IDentifier-code aflezen met een Podcatcher.

Neem hiervoor de volgende stappen;

1. Terwijl de Podcatcher nog in het Dockingstation zit, houdt u de twee linkerknoppen (A/B) met beide duimen ingedrukt en haalt u de Podcatcher uit het Dockingstation.
  2. Laat de knoppen los wanneer alle drie de LED's branden.
  3. Richt nu de Podcatcher op de IDentifier(s) en de Podcatcher vertelt u de IDentifier-code

Dit werkt ook om de dipswitch codes voor AV-Sync Boxen te lezen.