Clip - Taal & inhoud

Afdrukken

Deze pagina is misschien wel de belangrijkste van allemaal, want hier kunt u de eigenlijke audio uploaden.

Titel (taalneutraal): De titel van de clip wordt gebruikt in de clip editor & analytics. Het is ook een uitwijkbeschrijving voor ontbrekende vertaalde titels voor deze clip.

De vertaalde titels en scriptteksten voor het publiek zijn niet relevant voor Podcatcher-only Stops. Alleen de Podcatcher App en MapMyVisit gebruiken deze informatie.

Taal: U kunt een van de beschikbare talen voor de Tour selecteren in dit uitklapmenu. Als er twee of meer talen beschikbaar zijn, ziet u twee talen naast elkaar.

Titel: Vertaalde naam van de Clip. Indien deze leeg is, wordt de taalneutrale titel gebruikt.

Script (voor studio/stem): Deze tekst wordt gebruikt wanneer exporterende scripts. Als het script voor het publiek leeg wordt gelaten, verschijnt deze tekst in plaats daarvan.

Script (voor publiek te bekijken in App of MapMyVisit): Dit is de tekst die zal worden weergegeven in de Podcatcher App en MapMyVisit. Als deze leeg is, wordt in plaats daarvan het script voor studio/stem gebruikt.

Audio: De audio-inhoud voor de Clip.

Audio uploaden Opent het venster voor het selecteren van bestanden in uw browser. Alleen MP3-bestanden worden ondersteund. Deze optie is het handmatige alternatief voor de bulk-audio-upload zoals beschreven in dit artikel.
: Dit icoon wordt een "drop zone" genoemd. Sleep audiobestanden van uw bureaublad (of een andere map op uw computer) naar hier om ze te uploaden.
: Speel het audiofragment af. De grijze balk geeft de positie in de clip weer. U kunt op deze balk klikken om naar die positie te springen.
: Download het originele audiobestand.
: Verwijder de audio-inhoud.