Kan ik Podcatchers handmatig synchroniseren en hoe lang duurt een synchronisatie?

Je bent hier:
Afdrukken

Is het mogelijk om Podcatchers handmatig te synchroniseren?

Ja, het is heel goed mogelijk. Er zijn twee manieren:

1. Klik op de knop "Nu synchroniseren" in de Podcatcher Sync-toepassing op de Syncconsole
  2. Klik op de knop "Nu synchroniseren" in het Podcatcher-portaal. Zie dit artikel voor meer informatie.

Hoe lang duurt een synchronisatie?

De eerste synchronisatie kan een tijdje duren, aangezien alle inhoud op de Podcatchers moet worden geladen. Bij benadering is één minuut inhoud gelijk aan één minuut synchronisatie. Houd er rekening mee dat elke vertaling ook inhoud toevoegt, dus een Tour die bestaat uit 30 minuten inhoud in drie talen is goed voor 90 minuten synchronisatie per Podcatcher. Verder heeft stereo-inhoud meer data te synchroniseren, zodat het ongeveer twee keer zo lang duurt als mono-inhoud.

Een eventuele volgende synchronisatie moet aanzienlijk minder tijd in beslag nemen; meestal duurt een synchronisatie hooguit een paar minuten. Hoe meer inhoud u in de tussentijd hebt toegevoegd, hoe langer een synchronisatie zal duren.